Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tapahtumia tulossa  

24.05.2018

Tuukan iltasoitto

[l:communityCalendarItem]

26.05.2018

Huilistien konsertti

[l:communityCalendarItem]

27.05.2018

Harmonikansoittajien kevätkonsertti

[l:communityCalendarItem]

28.05.2018

Kevään oppilasvalinnat viikolla 22

[l:communityCalendarItem]

28.05.2018

Kitaramatinea - Tuomo Kupari

[l:communityCalendarItem]

Nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautuminen ensi lukuvuodeksi
  

Yksilöoppilaiden (perus- ja kamulinja) ja karusellioppilaiden jatkoilmoittautuminen on päättynyt 20.4. Kamulinjan avointen ryhmien ja muskarien jatkoilmoittautumine on auki 2.5. - kiinni 8.5.18. tästä.

Mupe- ja rytmiikkaryhmiin ilmoittaudutaan myös jo keväällä Eepoksessa 2.5. alkaen.

Kevään 2018 oppilasvalinnat  Kevään oppilasvalinnat lukuvuodelle 2018-2019 järjestetään 28.-30.5. 
Kaikkien uusien oppilaiden ilmoittautuminen oppilasvalintoihin on auki 9.5. - 23.5.18. Voit ilmoittautua osoitteessa kmo.eepos.fi

Infotilaisuus oppilasvalinnoista  

Keskiviikkona, 16.5.18 klo 18 opiston aulassa järjestetään infotilaisuus soitto- tai lauluharrastusta harkitsevien lasten vanhemmille. Tilaisuudessa saa tietoa musiikkiharrastuksesta ja Käpylän musiikkiopiston tarjoamista monista opiskelun vaihtoehdoista. Aulassa soi myös lyhyt musiikkihetki, ja lopuksi on aikaa kysellä eri soitinten opettajilta opiskelusta! Tervetuloa! 

Muskareihin ja kamulinjan ryhmäopintoihin


  

Avoin ryhmäopetus eli kamulinjan muskarit, avoimet ryhmät
Uusien ilmoittautuminen lukuvuoden 2018–2019 ryhmiin alkaa 9.5. 2018. Ilmoittautumislomakkeet tulevat löytymään Eepos-sivulta: https://kmo-opp.eepos.fi 
Huom. Kamulinjan ryhmät ovat maksuttomia kaikille opiston yksilöoppilaille ja henkilökunnalle, jos ryhmään mahtuu! Tervetuloa mukaan!

Opiston historiikki
  

Pitkän taipaleen kunniaksi ilmestyi opiston historiikki, joka on nimeltään Soiva talo - Käpylän musiikkiopisto 60 vuotta. Runsaasti kuvitettua, 248-sivuista kirjaa voi ostaa opiston Taivaskallion ja Karjalatalon toimipisteissä. Kirjan hinta on 25 euroa.

KAPULA-lehti  

Opiston tiedotuslehti on nimeltään KAPULA.
Kevään viimeinen KAPULA sisältää mm. eläköityvän rehtorin, Raimo Päiväläisen haastattelun ja kirjoituksen Hollannin huilukilpailuista.
Myös maaliskuun 2018 KAPULA on edelleen luettavissa!
Syyslukukauden KAPULAssa tietoa mm. uuden opetussuunnitelman laatimisesta.  Uudet opetushallituksen ohjeet  tähän työhön löytyvät pdf-tiedostona tästä. OPS_Laaja oppimäärä2017 

Kaikki ilmestyneet KAPULAt löytyvät omalta sivultaan. Kuvat ja juttuehdotukset ovat aina tervetulleita osoitteeseen pirjo.pesola@kmo.fi !

Kapulan rinnalla toimii digisisar, Kapula-blogi! Blogia pääsee lukemaan täällä: www.kapylanmusiikkiopisto.wordpress.com

Kansliat tiedottavat

 

 

 

 

 

Kamulinjan ilmoitustaulu

 

 

 

 

 

Lukuvuoden viimeinen opetuspäivä on 24.5.

Syksyn 2017 tiedote koko lukuvuodesta löytyy täältä.

Peruslinjan kanslia on lukukausien aikana auki ma-ke klo 9.30-11.30 ja klo 13-15. Muina aikoina voi laittaa sähköpostia: kanslia@kmo.fiPeruslinjan tapahtumista ilmoitetaan myös Facebook-sivuilla. Tietoja saa jakaa!

Kamulinjan yksilö- ja ryhmäopetukseen sekä opetuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastataan kamulinjan toimistosta ensisijaisesti sähköpostitse kamu@kmo.fi tai p. 09 726 3306 (varmimmin ma,ke,to klo 13-16). Saat tietoa kamulinjan toiminnasta myös Facebook-sivun kautta. Saa tykätä!

Kamulinjalla on myös oma Kamulinjan ilmoitustaulu 

Lukukausimaksut laskutetaan sähköpostitse. Huolehdittehan siitä, että kanslian tiedossa on käyttämänne sähköpostiosoite laskun lähettämistä varten.

Mikä jäi? Opistoon unohtuneita vaatteita ja tavaroita voi hakea Taivaskallion toimipisteestä sen aukioloaikoina.

Taivaskalliontiellä on langaton verkko vierailijoille.
 Salasanan voi pyytää kansliasta tai opistoisännältä. Jos tuntuu, että verkko tökkii ja/tai et saa yhteyttä nettiin, ilmoittele osoitteeseen georgij.putilin@kmo.fi.

 

Ei kommentteja